Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от malex Покажи съобщение
    Не ми харесва:

5.Смъкващи се задни стъкла от вибрации
    Това бях го забравил

Дизела си е шумен, особено на ниски обороти - сравнено с немците, че и с други, но мен не ме дразни, дори ме радва трактора

Повечето други неща колегите са ги казали. Имам само още една забележка: шофьорската седалка. Лумбалната настройка е безполезна - все изгърбен си седя. Другоооо......аааааа! Сетих се! Ако някой са го дърпали. Така се разби отвора на бронята, дето се навива куката, че сега хич и не мисля да слагам капачката.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Много бъгъв автомобил.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Не ми харесват следните няколко неща:
        1.Недозавиването е ясно, за сметка на това пък стига макс бързо до крайно ляво/дясно.
        2.Претраквания и поскърцвания от таблото.
        3.Наклона на волана, все едно карам бус.
        4.Непадането на зандата облегалка, съответно и ламарината която е зад нея.
        5.Декоративните пласмасови прагове на вратите, много лесно се пукат и трудно се вадят цели.
        6.При разминаване с тир колата потрепва, усещам го по-осезателно когато тир-а се движи със скорост около 80-100км/ч, а аз със 100-120км/ч
        7.Доста шумния мотор в по-високите обороти, което най-осезателно се усеща на дълъг път.
        8.Ааа, щях да забравя, трудното и не-евтнино обслужване, което често е съпроводено с некомпетентни и искащи да ти вземат парите предимно "майстори".

И си я харесвам такава какватo е...
        Last edited by mirchozo; d.m.y г., 21:53.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Като я купих нов внос супер тиха нищо не се чува,сега табло кора на врата седалка нормално за нашите пътища,тя е за магистралата.Фаровете не светят както искам решение ксенон.
          Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Просто не завива тая кола!!! Ей това и е главния проблем! Иначе всичко друго е компромиси, иначе е красива, спор няма
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Слабичко окачване, ама като се има предвид, че и служебната А6 се разби, явно проблемът не е в колата, а в пътищата...
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Мене пЪ ме радва много.
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

1. Многократно споменатата маневренност
                  2. Прекалено мекото и чупливо окачване. Много лесно удря долно положение на бабуни с висока скорост. (Това скоро ще го променя )
                  3. Пластмасовите фарове, които стареят и жълтеят
                  4. Тесноватото купе за този размер автомобил (особенно задните седалки)
                  5. Кожата запарва през лятото дори и на климатик, а дървения волан се пързаля когато са ми влажни ръцете.
                  6. JTD-то не ще да загрее до работа и обратно. През зимата е студ.

Въпреки това съм влюбен във всяка извивка и всяка форма. Чувствам се изключително комфортно и с радост сядам на шофьорската седалка.
                  Last edited by CTOMAHATA; d.m.y г., 11:10.
                  sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщение
                    1. Многократно споменатата маневренност
                    2. Прекалено мекото и чупливо окачване. Много лесно удря долно положение на бабуни с висока скорост. (Това скоро ще го променя )
                    3. Пластмасовите фарове, които стареят и жълтеят
                    4. Тесноватото купе за този размер автомобил (особенно задните седалки)
                    5. Кожата запарва през лятото дори и на климатик, а дървения волан се пързаля когато са ми влажни ръцете.
                    6. JTD-то не ще да загрее до работа и обратно. През зимата е студ.

Въпреки това съм влюбен във всяка извивка и всяка форма. Чувствам се изключително комфортно и с радост сядам на шофьорската седалка.
                    1. Маневреността е за сметка на стабиносста и динамиката
                    3. Фаровете са просто стари, отваряш и почистваш
                    4. Купето въобще не е тясно, отзад има толкова много пространство, мн е удобно
                    5. Дървени волан е кофти, просто си го претапицираш с кожа. Става и по-красиво за този модел и по-практично
                    6. Карам дизел 1.9 и за 2-3км загрва до 67 градуса колата на минус 20. провери термостата (без да и давам газ до 2000 оборота си я карам)
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Абе точно за 2-3 километра и 67C при -20, малко много пресилена история, ако няма подгряващи свещи на антифриза. Все пак има доста хора, които караме и дизели с изправни термостати. Тя на бензинката толкова и трябва за тези температури, пък какво остава за дизела. Не че не може и за 1km да се загрее "печката", ама честно казано все пак не сме си взели коли за по един ден да изкарват.
                      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Нз дали имам такива свещи за подгряване, но от нас докато стигна до жената, което е около 3км е загряла до първото чертичка, която според диагностиката на комп е 67 градуса. Който не вярва да дойде да го повозя, затова нз защо някой като каже бавно загравя, еми не е баш така. А за бензиново хюндай купе, за по малко от 1.5км вече има градус за топло и то яко. Фактите говорят!!
                        Last edited by rusiq86; d.m.y г., 00:51.
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Капака на пасажерския бег, се измята много грозно.
                          sigpic Alfasud/156 1.8ex
                          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

какво не харесвам в 156-цата ми.ми това,че закъснявам всяка сутрин за работа,немога да сляза от нея,минавам по най-дългия маршруткво да направя,живея в малък градтази кола...............ех любов.............
                            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Баси аз ли съм дърво, обаче не мога да намеря кусур в маневреноста, идеална си е.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Баси аз ли съм дърво, обаче не мога да намеря кусур в маневреноста, идеална си е.....
                                Нема що да съ притесняваш.И на мен ми допада.Га съ кача на Аудито,геврека го навивам кът на мотокар,а в завоите,върта волана па то оди направо.Не ме кефи тоя филм.
                                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                                X